Over ons

Ontstaan uit hobby en passie.


LUNA IT® (staat voor Laptop, Ultrabook, Notebook en All-in one PC) is een aanbieder van nieuwe en gebruikte computerapparatuur zoals, laptops, (all-in one) PC's, desktops, Apple iMac en MacBook. Ook bieden wij diverse diensten aan, zoals het repareren of upgraden van uw bestaande product. 


Onze insteek is om kwaliteit, vertrouwen en betaalbaarheid samen te laten gaanWij gaan met respect om met uw product en de data die hierop staat.

Selectieve inkoop, betrouwbare partners en afspraak is afspraak zijn belangrijke pijlers. Zonder samenwerking kun je geen optimale dienstverlening bieden, daarom zijn wij trotse partner van de meeste fabrikanten. Daarnaast zijn we Computer Service Center (Servicepunt) van Vobis. Wij kunnen het gehele assortiment van Vobis leveren. 


Wij zijn uw lokale partner met de voordelen van een centrale inkooporganisatie. 


Daarnaast is Luna IT aangesloten bij Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg en keurmeester voor het ICTKeurmerk.. Voor u een extra aantoonbare kwaliteitswaarborging.  


Wij adverteren 2e hands / refurbished producten altijd met actuele en zelfgemaakte foto's. Op deze manier kunt u de echte staat van het product beoordelen.


Luna IT werkt lokaal en is actief binnen de particuliere- en MKB markt. 


Als kleine onderneming heeft u altijd te maken met professionele medewerkers, die naast opleiding ook veel werkervaring hebben. Omdat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft, maken wij geen gebruik van studenten (anders dan stage) of andere tijdelijke krachten.


Wij werken alleen op afspraak en zijn flexibel qua tijden. Ook in de avonduren is geen probleem! Om zo concurrerend mogelijk te zijn -zonder op kwaliteit in te leveren- zijn wij gevestigd aan huis. Hier hebben wij een ruimte gereserveerd voor onze werkzaamheden. Voor u als bezoeker is er voldoende ruimte (met airconditioning) en gelegenheid om het product te testen en ook is er een toilet. 

 

Daarnaast komen wij graag bij u thuis of op locatie.

 


                   

        


Whatsapp