Tarieven

Tarieven


Geen opdracht en apparaat zijn hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. Wij hebben geen uitgebreide prijslijsten met voor iedere verrichting een vaste prijs. Waarom € 35,- betalen als de werkzaamheden slechts een kwartier in beslag nemen?


Als wij een voordeel met de inkoop van onderdelen behaald hebben, willen wij dat u daarvan profiteert. Door niet te werken met vaste prijzen kan dit. U heeft direct voordeel!


Al onze prijzen zijn direct afgeleid van ons uurtarief. Wij brengen het tarief in rekening in stappen van een kwartier. We kunnen ons uurtarief zo laag houden, omdat wij ervoor gekozen hebben om ons bedrijf aan huis uit te oefenen. Hierdoor besparen wij veel in extra lasten welke een bedrijfspand met zich meebrengen.Voor het genoemde tarief (afhankelijk van afstand) leveren wij u ook bij ons gekochte of gerepareerde laptop/PC (weer) 
bij u thuis af. (reisafstand maximaal 30 minuten enkele reis, minimaal 30 minuten bij u op locatie) inclusief voorrijkosten & het installeren van WiFi, printer, e-mail, account instellen = volledig gebruiksklaar.


Op onze arbeid is standaard 3 maanden garantie van toepassing. 


Wij hanteren een laag onderzoekstarief (ook wel check of diagnose). Vaak lees je dat deze (normaal hoge) onderzoekskosten vervallen bij reparatie. Wij vinden hier een verkeerd signaal vanuit gaan. Bij ons weet u snel wat er aan de hand is en kunt zelf beslissen, of u wilt dat wij het gaan verhelpen, of iemand anders. 


Whatsapp