Over ons

Tarieven Luna IT

Ontstaan uit hobby en passie.


Over ons: LUNA IT®
(staat voor Laptop, Ultrabook, Notebook en All-in one PC) en biedt diverse diensten aan zoals het repareren of upgraden van uw bestaande product. Ook leggen wij bijvoorbeeld (WiFi) netwerken aan en helpen u als bijvoorbeeld uw laptop niet meer wil opstarten.  

Via onze webshop ComputerSpul.com leveren wij nieuwe en gebruikte computerapparatuur zoals laptops, (all-in one) PC’s, desktops, Apple iMac, MacBooks, tablets en printers aan. 

Kwaliteit, vertrouwen, betrouwbaarheid en partnership

Over ons: Onze insteek is om kwaliteit, vertrouwen en betaalbaarheid samen te laten gaan.

Wij gaan met respect om met uw product en de data die hierop staat.

Selectieve inkoop, betrouwbare partners en afspraak is afspraak zijn belangrijke pijlers. Zonder samenwerking kun je geen optimale dienstverlening bieden, daarom zijn wij trotse partner van de meeste fabrikanten. Daarnaast zijn we Quality Partner (Servicepunt) van Vobis  Wij kunnen het gehele assortiment van Vobis leveren. 

Wij zijn uw vertrouwbare partner, dichtbij met de voordelen van een centrale inkooporganisatie.

Daarnaast is Luna IT, aangesloten bij Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg en Webwinkelkeur. Voor u extra aantoonbare kwaliteitswaarborgingen.

Luna IT werk lokaal in regio kop van Overijssel, Drenthe, Friesland en de kop van Flevoland is actief binnen de particuliere- en MKB markt. Computerspul.com werkt nationaal en is actief binnen de particuliere- en MKB markt.

Op Computerspul.com adverteren wij 2e hands / refurbished producten altijd met actuele en zelfgemaakte foto’s. Op deze manier kunt u de echte staat van het product beoordelen.

Als kleine onderneming heeft u altijd te maken met professionele medewerkers, die naast opleiding ook veel werkervaring hebben. Omdat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft, maken wij geen gebruik van studenten (anders dan stage) of andere tijdelijke krachten.

Wij zijn geopend op afspraak. Telefonisch, per mail en via de chat zijn wij iedere dag van 08:00 tot 22:00 uur bereikbaar.

Wilt u bij ons op locatie langskomen komen om een product te bekijken, te testen, ophalen of om uw computerprobleem voor te leggen? Wij werken op afspraak en zijn flexibel qua tijden. Ook in de avonduren is geen probleem! Voor u als bezoeker is er voldoende ruimte (met airconditioning en toilet) en gelegenheid om het product te testen.

Onze insteek

Kwaliteit

Raadpleeg onze specialisten voor hulp bij een bestelling, maatwerk of advies.

Vertrouwen

Wij staan achter onze producten en diensten en willen dat u er tevreden mee bent.

Betaalbaarheid

Selectieve inkoop, betrouwbare partners zorgen voor betaalbaarheid.